кадър: 7/8 твРедактор: Ако проявим безотговорност, ГЕРБ могат да се върнат

...
кадър: 7/8 твРедактор: Ако проявим безотговорност, ГЕРБ могат да се върнат
Коментари Харесай

Георги Свиленски от БСП по 7/8 тв: Джипката стои на полусъединител и чака своя шофьор

кадър: 7/8 тв

Редактор: 

Ако проявим безнаказаност, ГЕРБ могат да се върнат като първа политическа мощ. „ Това, че Бойко Борисов не е в джипката, не значи, че тя не стои някъде на полусъединител да чака своя водач ”, това сподели в предаването „ Студио Хъ ” по телевизия 7/8 депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Според него идващ парламентарен избор ще донесе по плюс-минус 5 места в Народното събрание за партиите, а това няма да промени опцията за сформиране на болшинство. Свиленски призна, че връчването на мандата на Българска социалистическа партия не е за честитене, тъй като отговорността е голяма. Той съобщи, че е било разумно социалистите да получат третия мандат, тъй като да посочили, че могат да бъдат мост сред останалите политически сили.

Свиленски сподели също, че Българска социалистическа партия ще се постарае диалозите с останалите партии ще са обществени и открити. Той направи обаче ангажимента, че в случай че медиите участват на тях, е допустимо характерът на договарянията да се промени. Социалистите обаче твърдо държат на публичността, с цел да не се сътвори усещане, че се прави някакъв пазарлък.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР